Het lijkt erop dat de crypto markt eindelijk aan de beterende hand is. Na maanden van daling zijn de meeste munteenheden begonnen met een waarde herstel. Hedge fund manager Anthony Scaramucci gelooft dat deze opwaartse trend zich in de nabije toekomst zal voortzetten. In een interview met CNBC schetste hij een aantal specifieke ontwikkelingen die tot dit positieve resultaat zullen leiden. Laten we eens nader kijken naar wat Scaramucci te zeggen had!

Positieve ontwikkelingen: Lightning Netwerk wordt steeds populairder en BlackRock gaat samenwerking met Coinbase aan.

Het bitcoin (BTC) Lightning Network is een schaalvergrotings oplossing die efficiëntere transacties mogelijk maakt. Dit zou betalen met bitcoin mogelijk meer de moeite waard kunnen maken. Het Lightning Network wordt steeds populairder, wat volgens Scaramucci de hele crypto markt ten goede zou kunnen komen.

BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder met meer dan 10 biljoen dollar aan beheerd vermogen, is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse crypto beurs Coinbase en kondigde ook aan een eigen privé fonds voor klanten te lanceren. Dit is goed nieuws voor de crypto-industrie.

Ethereum Merge.

Een andere belangrijke factor in zijn voorspelling dat de crypto markt snel zal herstellen is de Ethereum (ETH) merge. Deze grote update zal ervoor zorgen dat het Ethereum-netwerk overschakelt naar proof-of-stake, een zet waar de crypto gemeenschap al jaren op anticipeert. De update zal naar verwachting de schaalbaarheid en veiligheid van Ethereum verbeteren, waardoor het een aantrekkelijker platform wordt voor zowel ontwikkelaars als gebruikers. Met de langverwachte update in het verschiet, zijn veel experts in de industrie optimistisch dat Ethereum het marktherstel zal leiden.

De tijd zal het ons leren.

Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom Scaramucci ervan overtuigd is dat de crypto markt snel zal opveren. Met positieve ontwikkelingen zoals deze, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn! Het zal interessant zijn om te zien hoe de dingen zich in de komende maanden ontvouwen. Blijf op de hoogte voor meer updates!