Een crypto strateeg die de meltdown van dit jaar op de markten voor digitale activa heeft voorspeld, zegt dat er rally’s in zicht zijn voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).

De pseudonieme analist Capo vertelt zijn 503.000 Twitter volgers dat Bitcoin klaar lijkt voor een breakout rally nu de koning crypto een diagonale weerstand op het lagere timeframe heeft genomen.

“Belangrijkste bearish trendlijn doorbroken. Bullish bevestiging voor de short squeeze zou een doorbraak van de $20.700-$20.800 weerstand zijn. Hierna zouden we $22.500-$23.000 moeten zien. Ongeldigheid voor het short squeeze idee: doorbraak $19.500 en belangrijkste bevestiging zou een nette doorbraak van $19.000 zijn.

Top cryptoanalist voorspelt rally BTC Rally 1

Op het moment van schrijven wisselt Bitcoin van eigenaar voor $19.815.

De volgende is Ethereum, waarvan Capo zegt dat het momenteel een goede kans biedt voor korte termijn handelaren.

“Longed ETH, goede [risico/rendement] verhouding. Richtprijs: $1.800.”

Top cryptoanalist voorspelt rally

Kijkend naar Capo’s grafiek, verwacht hij dat Ethereum scherp zal corrigeren naar ongeveer $1.300 na het raken van zijn doel. Op het moment van schrijven wordt ETH gewaardeerd op $1.558.

De crypto strateeg houdt ook collega smart contract protocol Cardano in de gaten. Volgens Capo is ADA uit zijn diagonale weerstand gebroken en lijkt nu op weg naar zijn koersdoel op $0,52.

“Speelt mooi uit. Stop loss verplaatst naar breakeven.”

Top cryptoanalist voorspelt rally ADA

Hoewel Capo op korte termijn bullish is op Cardano, laat zijn grafiek zien dat hij verwacht dat ADA een diepe retracement zal meemaken tot rond de $0,30 nadat zijn richtprijs is gehaald.

Op het moment van schrijven wordt Cardano verhandeld voor $0,47, een stijging van meer dan 4% op de dag.

Bron.